Sykepleier eller vernepleier, fast 100 % stilling

I avdeling for døgnbemannede omsorgsboliger er det ledig en fast 100 % stilling som sykepleier eller vernepleier. Det er i utgangspunktet 100 % stilling, men det vil være mulig å redusere ned til 80 % hvis ønskelig. Stillingen inngår i 2 – delt turnus med arbeid dag/kveld og hver 3. helg. Tiltredelse snarest.

Avdeling for døgnbemannede omsorgsboliger er et «Livsgledehjem», og har stort fokus på mestring, muligheter og mening for sine brukere. Avdelingen er delt i tre grupper, med totalt 24 brukere.

Til denne stillingen kan det legges til en gruppelederfunksjon. Det innebærer et delegert faglig ansvar for 7 brukere på ei gruppe. Det vil også være mulighet for å ta videreutdanning som er relevant for avdelingen.

vi søker:

I tillegg til å være autorisert sykepleier eller vernepleier, ønsker vi at søker er faglig trygg og engasjert. Ansatt må ha evne til å arbeide strukturert og selvstendig, kunne samarbeide med kollegaer og andre samhandlingspartnere, og veilede studenter. Personlig egnethet vektlegges.

VI TILBYR:

Lønns og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende tariffavtale. Det foreligger sommerbonus på kr.20 000 for arbeid i uke 25-32, med forbehold om arbeid hele perioden.

KONTAKT:

Opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsleder Linn Løver, tlf: 38 25 52 22 / 97 11 46 42

SØKNAD:

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju.

Søknadsfrist: 21.05.2018
StillingsID: 568

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!

Lindesnes kommune