Jordmor, ledig 50 % stilling, fast

Ledig stilling

Vil du bidra til å gi god oppfølging av gravide og nyfødte i Lindesnes kommune? Helsestasjonen trenger en engasjert kommunejordmor i fast, 50 % stilling med tiltredelse snarest.

Jordmortjenesten er organisert som en del av helsestasjonstjenesten i kommunen. Dette omfatter helsestasjon 0-5 år, skolehelsetjeneste, barnefysioterapi, kommunepsykolog og barn og unges psykiske helse. Helsestasjonen er organisert i kommunens Helse- og Omsorgsenhet hvor tverrfaglig samarbeid er en sentral målsetting for enheten. Lindesnes kommune vil bli sammenslått med Mandal og Marnardal kommuner fra 1.1.2020.

Arbeidsoppgaver:

Ha ansvaret for kommunens tilbud om svangerskapsoppfølging, i tråd med nasjonale retningslinjer for svangerskapsomsorg.

Kvalifikasjoner:

Norsk autorisasjon som jordmor, og praksis fra lignende arbeid.

Vi søker en som har følgende egenskaper:

Vi legger stor vekt på egnethet, at du er i godt humør, er positiv til og ser viktigheten av samarbeid og kommunikasjon. Du må være fleksibel og kunne jobbe selvstendig.

Vi tilbyr:

Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Et godt arbeidsmiljø med stor grad av tverrfaglig samhandling.

Ansettelse skjer på de kommunale ansettelsesvilkår og plikter som følger lov, tariffavtaler og reglement.

Kontakt:

Nærmere opplysninger om stillingen gis av leder for helsestasjonen Heidi Andersen, tlf. 947 92 655 eller 948 78 717.

Søknad:

For å søke stilling ber vi deg benytte elektronisk søknadsskjema. Husk å merke søknaden med stillingsid. I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju. Politiattest må fremlegges ved tilsetting.

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Stillingsid: 569

Søknadsfrist: 27. mai 2018