Ledige stillinger som barne- og ungdomsarbeider ved Hestehaven barnehage

Det er 2 ledige stillinger:

100 % vikariat 1.12.18-31.07.19

80 % fast fra 1.2.19

Har du lyst å jobbe hos oss?

Barnehagene er i kontinuerlig utviklingsarbeid og arbeider metodisk og strukturert i forhold til kommunens satsingsområder. Barnehagene i kommunen jobber med stort fokus på skape et inkluderende barnehagemiljø uavhengig av om de er kommunale eller private.

Vi ser etter deg som er glødende, skapende og tilstedeværende i ditt arbeid med barna.

Du er lærevillig og setter leken først! Du må kunne jobbe strukturert med barnehagens og kommunens satsinger. Vi ser etter deg som har evner til å være i utvikling og kontinuerlig forbedring.  Vi har høye forventninger til deg som skal jobbe hos oss, vi vet at tiden i barnehagen har en stor påvirkning til barns utvikling og læring senere i livet.

Ønsker du å søke stilling som barne- og ungdomsarbeider hos oss må du:

• Ha relevant utdanning og erfaring
  • Inneha gode kommunikasjonsferdigheter
  • Være glødende, skapende og tilstedeværende
  • Ønske å jobbe etter vår visjon og våre verdier
  • Ha arbeidskapasitet og robust innstilling til hverdagen
  • Kunne bidra til å nå barnehagenes mål og jobbe strukturert med barnehagenes satsing
  • Sette leken først.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Grunnleggende ferdigheter innen bruk av ikt verktøy er ønskelig.

Vi tilbyr:

• 100 % vikariat som barne- og ungdomsarbeider fra 01.12.18 – 31.07.19.
  • 80 % fast stilling som barne- og ungdomsarbeider fra 01.02.19.
  • Arbeidsplasser med fokus på utvikling av den enkelte medarbeider.
  • Arbeidsplasser med stort fokus på trivsel og ett godt miljø.
  • Samarbeid med eksterne fagmiljøer.
  • Muligheter for kurs eksternt/internt.

Aktuelle søkere vil bli kaldt inn på intervju. Kopi av vitnemål og attester tas med til intervju.

Søknadsfrist: 15.11. 2018

Stillingsid: 596

Opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til styrer:

Oddbjørg Skuland, 382 57 410

Annet:

• Tilsetting skjer på kommunale vilkår.
  • Ved tilsetting må det legges fram politiattest.
  • Alle søknader bes sendt elektronisk, kopi av vitnemål og attester tas med til eventuelt intervju.
  • Det utarbeides offentlig søkerliste.
  • Husk å oppgi stillingsid.

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Velkommen som søker!

Telefontid: kl. 08-15.30