• Hjem
  • Nyheter

Oppstartseminar for kommuneplanen i Buen 4. juni

Hold av datoen 4. juni! Eldreminister Åse Michaelsen kommer. Gaute Ubostad fra den undersjøiske restauranten Under kommer. Hotelldirektør Lotte Fredriksen Syltevik kommer. Her er det viktig å være. Kommer du?

Kommuneplanen

Kommuneplanen er kommunens aller viktigste styringsdokument. Den sier noe om hvordan man vil utvikle kommunen de neste tolv årene. Akkurat nå jobbes det med å lage kommuneplan for nye Lindesnes kommune for årene 2020-2032. Den vil ha stor betydning for utviklingen av nye Lindesnes kommune og for fremtiden din. Nettopp derfor bør du komme.
Hør hvordan vi jobber med kommuneplanen, hvilke muligheter som finnes i den nye kommunen, og fortell oss gjerne hva du mener vi bør satse på i fremtiden og hva som blir kommunens største utfordringer.

Vi inviterer derfor alle innbyggerne i Lindesnes, Mandal og Marnardal til oppstartsseminar i Storsalen i Buen kulturhus mandag 4. juni klokken 18-21.00.

- Vi håper dere griper muligheten og kommer til en spennende aften med vanvittig mye spennende på menyen. Det er nå du har sjansen til å påvirke hvordan fremtiden skal bli, sier prosjektleder Joakim Damkås.

Les mer om Kommuneplanen her.

Programmet for kvelden ser slik ut:

18.00 Velkommen
Ordførerne ønsker velkommen
Hvilke muligheter gir nye Lindesnes?
Jan Willy Føreland
Hvorfor satser vi i nye Lindesnes?
Lotte Fredriksen Syltevik om hotellet i Mandal (10 min)
Gaute Ubostad om restauranten på Spangereid (10 min)
Oddgeir Steinberg om satsing på jordbruk i den nye kommunen (10 min)
19.05 Pause
Mentimeter spørsmål (synspunkter fra publikum)
Eldre og Folkehelse - Hvilke muligheter har nye Lindesnes?
Åse Michaelsen
Ung i nye Lindesnes
BU-rådet
Sofa-samtale