• Hjem
  • Nyheter

Forslag til detaljereguleringsplan for Melhusmoen

Teknisk utvalg har (i møte den 15.05.18) vedtatt å legge ovennevnte forslag til detaljregulering ut til offentlig ettersyn.

Formålet med detaljreguleringen er å tilrettelegge for nye boliger med atkomst fra offentlig vei, samt tilhørende anlegg, herunder lekeareal og grøntareal. I arealdelen til kommuneplanen er planområdet avsatt til boligbebyggelse, med tilhørende plankrav. Hele nedre delen av området som i kommuneplanen er avsatt til boligformål har også fått hensynssone «bevaring kulturmiljø».

I hht Plan og bygningslovens §12-10 er planforslaget utlagt til offentlig ettersyn ved Servicekontoret på rådhuset på Vigeland i tiden:

2. juni - 1. august 2018

Eventuelle innspill til planforslaget må være innkommet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller pr post; Lindesnes kommune, Teknisk etat, Postboks 183 Vigeland, 4524 Lindesnes innen 1. august 2018

pdfSærutskrift Detaljreguleringsplan for Melhusmoen, 1.gangsbehandling

pdfplanforslag_Melhusmoen_2018_04_12