Flomsikring Hesthaven industriområde

Ordfører, rådmann og teknisk sjef hadde tirsdag 5.juni et møte med NVE. NVE har gjort en utredning av flomsituasjonen Tredalsbekken og vurdert mulige sikringstiltak for Hestehaven industriområdet.

Beregningene viser at tiltak på dammen i Grundelandsvatnet kan ha en flomdempningseffekt, men dette blir ikke tilstrekkelig til å sikre industriområdet. Utredningen viser at bruene som ligger nedstrøms Hestehaven er medvirkende til flomproblemene. NVE mener at lokal sikring med flomvoller og evt. ombygging av bruene er de mest aktuelle tiltakene for sikring av Hestehaven industriområde.

Mer informasjon/folkemøte

Tirsdag 19. juni blir det et folkemøte hvor alle interesserte kan komme og få informasjon.

Folkemøtet blir på Lindesnes Kulturtorv, tirsdag 19. juni kl. 18:00.

NVE, møte om flomsikring

Telefontid: kl. 08-15.30