• Hjem
  • Nyheter

Veterinærvakt kveld/natt - Lindesnes veterinærvakt

Kommunene Farsund, Lyngdal, Lindesnes og Mandal har en samarbeidsavtale om klinisk veterinærvakt utenom ordinær arbeidstid. Driftsansvaret på vegne av kommunene er lagt til Farsund kommune som har tegnet avtale overfor leverandører av veterinærvakttjenester.

Veterinærvakt, akutt hjelp:
Hverdager (kveld/natt) og helg- og helligdager: tlf. 38 34 41 88 - TA VARE PÅ TELEFONNUMMERET!
Hverdager (dagtid 08.00-16.00) kontaktes lokal veterinær.

Lov om veterinærer og annet dyrehelsepersonell [dyrehelsepersonelloven] har til formål å bidra til at dyrehelsepersonell utøver forsvarlig virksomhet og dermed bidrar til god dyrehelse, forsvarlig dyrevern, trygg mat og ivaretakelse av miljøhensyn. Kommunene har etter denne lov ansvar for å organisere en klinisk veterinærvakt utenom ordinær arbeidstid.

OBS I ferietid kan det på grunn av antall veterinærer som deltar i vaktordningen  til tider være vanskelig med tilgang på veterinær.

Sauer på beite

Lindesnes kommune