Skriftstørrelse

  • Hjem
  • Nyheter
  • Veterinærvakt kveld/natt - Lindesnes veterinærvakt

Veterinærvakt kveld/natt - Lindesnes veterinærvakt

Kommunene Farsund, Lyngdal, Lindesnes og Mandal har en samarbeidsavtale om klinisk veterinærvakt utenom ordinær arbeidstid. Driftsansvaret på vegne av kommunene er lagt til Farsund kommune som har tegnet avtale overfor leverandører av veterinærvakttjenester.

Veterinærvakt, akutt hjelp:
Hverdager (kveld/natt) og helg- og helligdager: tlf. 38 34 41 88 - TA VARE PÅ TELEFONNUMMERET!
Hverdager (dagtid 08.00-16.00) kontaktes lokal veterinær.

Lov om veterinærer og annet dyrehelsepersonell [dyrehelsepersonelloven] har til formål å bidra til at dyrehelsepersonell utøver forsvarlig virksomhet og dermed bidrar til god dyrehelse, forsvarlig dyrevern, trygg mat og ivaretakelse av miljøhensyn. Kommunene har etter denne lov ansvar for å organisere en klinisk veterinærvakt utenom ordinær arbeidstid.


OBS I ferietid kan det på grunn av antall veterinærer som deltar i vaktordningen  til tider være vanskelig med tilgang på veterinær.

Sauer på beite

  • Last updated on .

Lindesnes kommune

Postadresse:
Lindesnes kommune, postboks 183, 4524 Lindesnes

Besøksadresse:
Rådhusveien 9, 4520 Lindesnes

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08:00-15:30

 

Sentralbord: 38 25 51 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1029
Organisasjonsnummer: 964 966 664

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me