• Hjem
  • Nyheter

Tilskudd fra Nikola og Gunnar Vallemoens legat 2018

Stipend for dette legatet kan tildeles ungdom fra Lindesnes kommune som er kommet inn på en av landbrukets fagskoler. Dersom det blir mange søkere skal de som er kommet inn på landbruks- eller hagebruksskole ha fortrinnsrett til stipend.

søknadsskjema

Søknadsfrist: 28.november 2018.

Søknad sendes Lindesnes kommune på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner