• Hjem
  • Nyheter

Informasjon til foreldre med barn i barnehage og SFO i Lindesnes kommune

Lindesnes kommune har innført et nytt system for opptak og administrasjon av barn i barnehage og SFO.
Dette har betydning for deg som allerede har barn i barnehage/SFO, og det er derfor viktig at du leser informasjonen som følger, slik at du vet hvordan det nye systemet fungerer, og hvordan det påvirker deg.

Oppvekstportalen, et nytt system for søknad og kontaktopplysninger

Alle foresatte med barn i barnehage/SFO i Lindesnes kommune, kan nå logge inn og se opplysninger om sine barn i «Oppvekstportalen».

I «Oppvekstportalen» skal foresatte selv holde kontaktopplysninger oppdatert, og det er derfor viktig at du logger inn og kontrollerer at informasjonen om deg og ditt/dine barn er riktig. Legg også inn barnets opplysninger og eventuelle kontaktpersoner.

Dersom du skal søke om endret type plass, eller si opp plassen i barnehage/SFO, skal dette nå gjøres elektronisk, via «Oppvekstportalen».

Innlogging skjer via ID-porten, ved bruk av MinID, BankID, Buypass eller Commfides.

Du trenger ikke logge inn for å sende inn søknad om bytte av barnehage, f.eks. ved flytting.
Lenke til «Oppvekstportalen»: https://lindesnes.ist-asp.com

Ved spørsmål kontakt styrer/daglig leder i din barnehage eller SFO.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner