• Hjem
  • Nyheter

Tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier

barn som deltar i sykkelrittLag, foreninger, offentlige instanser og private aktører kan nå søke om tilskudd til kultur, fritids- og ferieaktiviteter rettet mot barn og ungdom. Tiltakene skal bidra til at alle barn og unge får mulighet til å delta, uavhengig av foreldrenes økonomi.

Tilskuddsordningen gjelder for 2019 og søknadsfristen er 10. desember 2018. Søknaden sendes inn på søknadsportalen på bufdir (barne-, ungdoms- og familiedirektoratet) sin hjemmeside. Her finner du mer informasjon og søknadsskjema.

Kontaktperson i Lindesnes kommune: Anne Lans Syvertsen, tlf. 93 42 35 86, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Den nasjonale tilskuddsordningen for inkludering av barn i lavinntektsfamilier (tidligere «nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom») skal bidra til at alle barn skal ha mulighet til å delta jevnlig i minst én organisert fritidsaktivitet sammen med andre, uavhengig av foreldrenes økonomi.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner