• Hjem
  • Nyheter

Invitasjon til «Kjærlighet og Grenser» for deg som har barn i 8. klasse på Lindesnes ungdomsskole

Kjærlighet og grenser

Lindesnes ungdomsskole oppfordrer alle til å bli med på programmet da dette er et nyttig bidrag når det gjelder å skape et godt klassemiljø og foreldresamarbeid for tiden elevene har på ungdomsskolen.

Gjennomføring:

Vi starter og avslutter programmet med familiekvelder hvor både ungdommen og foresatte er til stede. Det blir også servert mat på de to familiekveldene. Det er 6 samlinger totalt for foreldrene. Ungdommen vil jobbe med K&G i 2 skoletimer pr uke i skoletiden, 6 uker. I tillegg skal ungdommene være med på Familiekveldene.

Kl.18.00.—20.00 alle kveldene. På Vigelands stua.
  1. samling: torsdag 10. januar (For foreldre og elever sammen)
  2. samling: torsdag 17. januar (Denne gangen er det fra 1730-2000 grunnet informasjon fra skolen)
  3. samling: torsdag 24. januar
  4. samling: torsdag 31. januar
  5. samling: torsdag 7. februar
  6. samling: torsdag 14. februar (For foreldre og elever sammen)

Påmelding:

Vi trenger å vite hvor mange som kommer den 10.1.19 og 14.2.19 grunnet bestilling av mat (vennligst meld ifra om eventuelle allergier). Det er derfor viktig at påmeldingen blir sendt til kontaktlærer, enten på mail eller på telefon, innen onsdag 9.1.2019.

kontaktlærere:

Hilde Vesterhus: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Frode Wichne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Skolen oppfordrer sterkt alle foresatte til å delta på disse samlingene. I forkant av disse møtene har skolen gjennomgått temaene med elevene. Dette gir derfor en unik mulighet til å få snakket med egne barn om disse temaene.

Vennlig hilsen Even Tronstad Sagebakken, rektor.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner