Ny nettside for nye Lindesnes

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuell informasjon

nyelindesnes.nettside

Prosjektet nye Lindesnes kommune har fått ny nettside. På www.nyelindesnes.no  kan du finne alt du måtte lure på om byggingen av den nye kommunen. Ønsker du å lese møtereferater eller andre viktige dokumenter i prosessen, ligger de nå lett tilgjengelig.

Vi i DDV, Mandal kommune og nye Lindesnes, som har laget nettsiden, holder på å finpusse på den. Derfor kan det i de kommende dagene kan det være noen mangler som vil bli utbedret.

Nye Lindesnes ønsker at innbyggerne i den nye kommunen deltar og engasjerer seg i prosessen. Derfor håper vi dere som skal bo i den nye kommunen, og som i aller høyeste grad berøres av sammenslåingen, vil trives på den nye nettsiden, og setter dere inn i den spennende prosessen med å bygge en ny storkommune.Bygger fremtiden
Nye Lindesnes er en realitet allerede fra og med 1. januar 2020. Tiden fram til da går fort. I mellomtiden bygges den nye kommunen, bit for bit, og kun ved å følge med og engasjere seg, kan man være med på å forme fremtiden.Vi i nye Lindesnes er opptatt av å involvere innbyggerne i prosessen. Vi er opptatt av hvordan DU vil at den nye kommunen skal bli. Har du innspill til prosessen og byggingen av den nye kommunen, kan du sende disse til , så skal vi ta de videre til rette vedkommende. Det kan være en del ting vi foreløpig ikke kan svare på.Byggeprosjektet er også stort og komplisert, selv for oss som jobber med det. Er det noe du ikke forstår eller ikke finner på nettsiden, er det bare å kontakte oss på , så skal vi svare deg så godt vi kan. Prosjektet er fremdeles litt i begynner-fasen, slik at mye ennå ikke er bestemt.Håper dere vil trives på www.nyelindesnes.noVelkommen!