Vil du være løypevakt under Tour des Fjords?

Publisert . Sist endret . i kategorien Aktuell informasjon

Ordfører Janne FK

Lindsnes kommune er så heldige at vi får et sykkelritt i verdensklasse gjennom kommunen vår og med tilhørende folkefest med proffene. Skal vi få til dette, trengs det minst 82 vakter den 22. mai fordelt på Lindesnes, Spangereid og Vigeland. Vi mangler 33 vakter i sonen Vigeland.

Penger til klubbkassa

– Dette er en flott mulighet for alle som brenner for sin klubb eller forening og som ønsker seg en once in a Lifetime-opplevelse. Her kan mange bidra med inntekter til klubbkassa!

Løypevakter får 200 eller 300 kroner per vakt avhengig av hvor de står. Estimert tid på vakt langs løypa er to til tre timer. Løypevaktens rolle er viktig, men ikke vanskelig. Hovedoppgaven er å informere forbipasserende om hva som skjer og påse at folk holder seg bak sperringene. Som løypevakt får du dessuten orkesterplass langs løypa når proffene suser forbi.

– Vi frir nå til alt fra lag og foreninger til menigheter og pensjonistforeninger. Benytt sjansen – gjør en god jobb for kommunen vår og foreningskassa, og kom tett på en opplevelse du sent vil glemme. Og få en av våre spesiallagde refleksvester til odel og eie.

Over 18 år

For å være løypevakt må du være over 18 år eller ha trafikalt grunnkurs. Du må også gjennomgå et enkelt nettbasert kurs som tar ca. en time å gjennomgå. Det sertifiserer deg som løypevakt i fem år. Vi lager en egen samling hvor du kan ta kurset sammen med de andre vaktene.
Vi trenger også dugnadshjelp til å arrangere barnerittet på Vigeland, parkeringsvakter på Vigeland og i Spangereid. Her yter kommunen en dugnadspris på kr 100,- pr time.
Inntektene fra din vakt går til den klubben/organisasjonen du setter opp.
Ta kontakt med ordfører Janne Fardal kristoffersen snarest. Via facebook, mobil/sms 95 22 53 55 eller mail