Her vil du finne en oversikt over kommunens annonser og kunngjøringer.

Forhåndsstemmingen starter 10. august

Publisert . Sist endret . i kategorien Annonser, kunngjøringer

margrethe og egilFra torsdag 10. august kan du forhåndsstemme til årets stortingsvalg.

Du forhåndsstemmer på Servicekontoret i Rådhuset. Åpningstid: mandag – fredag, kl. 08.-15.30 fra 10. august til 8. september. Du kan også forhåndsstemme på

• Kulturtorvet lørdag 2. september kl. 11.-15.00.
  • Lindesnes Omsorgssenter torsdag 7. september kl. 11.-13.00
  • Spangereid bo- og aktivitetssenter torsdag 31. august kl. 11.-12.30.
  • I en annen kommune.

Husk legitimasjon og ta gjerne med valgkort. Da går det raskere å stemme.

Du kan stemme hjemme ved sykdom eller uførhet

Dersom du ikke kan komme til et valglokale på grunn av sykdom eller uførhet, kan du søke om å få stemme hjemme eller der du oppholder deg i tidsrommet 5. til 8. september. Søknadsfrist er 7. september kl. 15.00.

Ta gjerne kontakt med kommunen på telefon 38 25 51 00 for å få hjelp til å søke. Søknaden må inneholde velgerens navn, fødselsdato, nøyaktig adresse, og gjerne også telefonnummer. Søknaden sendes til Valgsekretariatet i Lindesnes kommune, Postboks 183 Vigeland, 4524 Lindesnes eller på epost til .

Valgdagen er 11. september. Les mer om valget her.