Her vil du finne en oversikt over kommunens annonser og kunngjøringer.

Kommunen har fått egen gratis energiportal

Publisert . Sist endret . i kategorien Annonser, kunngjøringer

energiportalen

Mange oppfatter forvaltning av bolig som komplisert. Kommunens energiportal er et naturlig sted å starte, enten for deg som planlegger oppussing, for deg som ønsker en lavere strømregning, eller for deg som ønsker å øke komforten - og samtidig bidra til et bedre miljø.

Ønsker du en gratis objektiv energianalyse av din bolig på nett? Energiberegningen er enkel å bruke. Her vil du raskt få svar på hvilke energitiltak som lønner seg mest i nettopp din bolig.

Gå inn på http://lindesnes.energiportalen.no

Du legger inn adressen din og definer størrelsen på boligen. Deretter krysser du av for hvilke oppvarmingskilder som benyttes i boligen, hvilken standard boligen har, og om du har gjort noen oppgraderinger.

Fyll inn informasjon som antall personer i husholdningen, og hvor ofte og hvor lenge hver person dusjer og antall karbad per uke.

Du setter også gjennomsnitts innetemperatur i oppholdsrom, hvor stor andel av boligen som er oppvarmet, og hvilken type belysning du har, samt teknisk utstyr.

Etter at informasjonen er fylt inn får du oppgitt dagens forbruk for husstanden din. Dette kan du gjerne sammenligne med det reelle forbruket ditt. Velg deretter ønsket tiltak for boligen din og få et anslag for hvor mye energi og penger du kan spare per år.

Videre vil du få opp en oversikt over lokale aktører som kan installere og utføre arbeidet med varmepumpe, eller etterisolering av vegger, gulv eller installere vindu, hvis du ønsker det. Du kan også se på analysen av boligens energibruk og årlig varmetapsbudsjett før og etter energitiltak. I tillegg kan du se hvordan besparelsene fordeler seg over året eller på ulike områder som oppvarming eller belysning.

For mer informasjon om Energiportalen, se:

Eiendomsskatt 2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Annonser, kunngjøringer

Denne uken blir skattesedler for eiendomsskatt og faktura for kommunale avgifter og eiendomsskatt sendt ut per post fra Lindesnes kommune.

Har du spørsmål vedrørende eiendomsskattegrunnlaget kan du kontakte oss på E-post:

eller på telefon til sentralbord: 38 25 51 00