Har du lyst til å være medseiler fra Esbjerg til Stavanger under Tall Ship Races 2018?

Publisert . Sist endret . i kategorien Annonser, kunngjøringer

Tall ship18webNB!! NB!!! Vi endrer aldersgrensen fra 18 til 17 år.

Ny søknadsfrist 20. april da mange over 18 år har sommerjobb og ikke muligheten til å delta.

Er du mellom 17 og 25 år?

Lindesnes kommune skal være cruise-in-company havn i forbindelse med årets Tall Ship Race i tiden 22.-24. juli. Da blir det masse aktiviteter, konserter og folkefest på Båly.

Hovedhensikten med Tall Ship Races er å få unge mennesker interessert i seiling og lære mer om seilbåter. Skutene tar derfor imot unge medseilere som bor og jobber ombord på skipene.

Vi har valgt å sende 5 ungdommer fra Esbjerg i Danmark til Stavanger. Du reiser til Esbjerg den 20. juli og dere ankommer Stavanger den 25. juli og blir i Stavanger til den 28. juli hvor det er hjemreise.

Vi kommer til å sende dere med seilskuter som melder at de skal besøke Båly havn og Lindesnes på reisen, slik at dere også vil få bo om bord mens de er i havn her hos oss.

Kommunen betaler 15.000,- for hver medseiler. Du betaler ingen egenandel, men får en opplevelse for livet sammen med mennesker fra ulike nasjoner. Du lærer masse om seiling, får en fantastisk tur og gratis reise, kost og losji under overfarten.

Hvem som helst kan søke om å få en av de ledige plassene, kravet er at du er bosatt i Lindesnes kommune. Du sender en søknad og forteller litt om deg selv og hvorfor du har lyst til å delta. Du bør være rimelig selvstendig, ha normalt god helse, være glad i å oppleve nye miljøer og bli kjent med nye mennesker.

De som plukkes ut til å delta, kan få i oppgave å fortelle om sine opplevelser i kommunale settinger i etterkant.

Her kan du lese mer om hvordan det er å være medseiler:

Søknadsfrist: 20. april 2018

Søknaden