Undervisningsinspektør 100 % fast stilling, Nyplass skole

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

ledig stilling

Nyplass skole er den største av Lindesnes kommunens to barneskoler, og ligger på Vigeland.

Den har ca 270 elever, og ligger nær idrettsplass, idrettshall og flotte turområder. Det er totalt 41 ansatte ved skolen.

Fra 01.08.2017 er det ledig 100 % fast stilling som undervisningsinspektør ved Nyplass skole. Stillingen inngår i skolens lederteam. Skolene i Lindesnes har fokus på klasseledelse, grunnleggende ferdigheter og vurdering.

Vi søker en engasjert leder med:

* God relasjonskompetanse

* Stor arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert, nøyaktig og systematisk

* Ledererfaring fra skolen

* Interesse for utviklingsarbeid

* Pedagogisk utdanning fra høyskole eller universitet

* Gode egenskaper innenfor kommunikasjon og samarbeid

Mål for stillingen:

* I samarbeid med skoleleder sikre at skolehverdagen er organisert på en god måte, slik at skolen kan nå målene som er satt for organisasjonen.

* Være med å sikre et forutsigbart, systematisk og utviklende arbeids- og læringsmiljø.

* Legge til rette for at skolens personale er oppdatert på forskning innen undervisning og læringsutbytte.

Arbeidsoppgaver:

* Være med å planlegge organisering av, og ressursbruk for, kommende skoleår.

* Sikre at gjennomføringen av undervisningen gjennom skoleåret er best mulig organisert for å sikre høy grad av læring.

* Delta aktivt i arbeidet med skolens pedagogiske prioriteringer, og i skolens utviklingsarbeid.

* Bidra til at ledelsen er i forkant når det gjelder oppgaver som skal løses.

* Være med å legge føringer for skolens ressursbruk.

* Pedagogisk sparringspartner for pedagogisk personal.

* Delta på møter med eksterne og interne samarbeidspartnere

* Være vikar ved fravær i enheten

Andre oppgaver etter avtale med nærmeste leder.

Annet:

* Tilsetting skjer på kommunale vilkår.

* Ved tilsetting må det legges fram politiattest.

* Alle søknader bes sendt elektronisk, kopi av vitnemål og attester tas med til evt. intervju.

* Husk å oppgi st.id

* Det utarbeides offentlig søkerliste.

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt ved tilsetting.

Vil du være med å utforme framtidens skole, er dette jobben for deg! Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeid, godt arbeidsmiljø, lønn etter gjeldende avtaler, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktperson: Rektor Kurt Ivar Vik tlf 916 90 447

For å søke stilling ber vi deg benytte elektronisk søknadsskjema.

Velkommen som søker!

Søknadsfrist: 23. april 2017