Enhetsleder i helse og omsorg

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

ledig stilling

Det er nå ledig en hel, fast stilling som leder i Enhet for forvalting og utvikling i helse og omsorgsetaten, med tiltredelse 1. september 2017.

Enhetens viktigste oppgaver er disse:

• håndtere alle søknader innen helse og omsorg,
  • legge til rette for kvalitet og kostnadseffektivitet på tjenestene som tildeles,
  • være pådriver for å ta i bruk ny metodikk og spesielt velferdsteknologiske løsninger,
  • ha en koordineringsfunksjon for tjenestene,
  • produsere statistikker og oversikter

Stillingen inngår i etatens ledergruppe, med helse- og omsorgssjef som nærmeste overordnede, og vil ha:

• Personalansvar
  • Budsjettansvar
  • Faglig ansvar

Det ligger an til at Lindesnes skal slå seg sammen med Mandal og Marnardal til en ny, større kommune fra 01.01.20. Stillingen vil bli sentral i arbeidet fram mot dette, og vil også delta i øvrig arbeid med strategi og planlegging for hele helse- og omsorgsfeltet.

Vi kan tilby:

• utfordrende, varierte og spennende oppgaver
  • muligheten til å være med og utvikle nye måter å jobbe på
  • dyktige og engasjerte kollegaer

Den vi søker etter må ha:

• Minimum 3-årig relevant høyskoleutdanning
  • Evne til god framstilling skriftlig og muntlig
  • Gode samarbeidsevner, kreativitet og vilje til endring
  • Gode dataferdigheter
  • Evne til å skape begeistring og oppslutning om prosjekter

Det er en fordel med erfaring og formalkompetanse innen ledelse, administrasjon og forvaltning. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid framgår av gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler.

For flere opplysninger om stillingen kontakt Jon Buestad på telefon 909 58 106.

Aktuelle søkere blir innkalt til intervju, kopi av vitnemål og attester innhentes i denne sammenheng.

For å søke stilling ber vi deg benytte elektronisk søknadsskjema.

Søknadsfrist: 28. mai 2017

Stillingsid: 514