Ledig 100 % fast stilling som barnehagelærer i Hestehaven barnehage

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

ledig stilling

Hestehaven barnehage er den største av tre kommunale barnehager i Lindesnes kommune.

I etatsplanen vår, OK-utvikling, er tydelige målsettinger satt for å sikre en helhetlig oppfølging av barn og unge i Lindesnes kommune. Barnehagen er en viktig arena for dette arbeidet. Har du lyst til å bidra?

Vi ser etter deg som er glødende, skapende og tilstedeværende i ditt arbeid med barna.

Barnehagene i Lindesnes er «Være sammen» - barnehager, MED STORT FOKUS på tidlig innsats og den gode, tydelige, varme og bevisste voksenrollen. Barnehagene er i kontinuerlig utvikling, og arbeider metodisk og strukturert i forhold til kommunens satsingsområder.

Fra 1. august 2017 er det ledig 100 % fast stilling som barnehagelærer i Hestehaven barnehage.

Ønsker du å søke stilling som barnehagelærer i Lindesnes må du:

• Ha relevant utdanning.
  • Kunne bidra til å nå barnehagens mål, og arbeide strukturert med barnehagens satsing.
  • Kunne reflektere over egen praksis, ta imot veiledning og veilede andre.
  • Bidra til trivsel og et godt arbeidsmiljø for barn og voksne.
  • Se barns behov, og arbeide tiltaksrettet med enkeltbarn og barnegruppen.
  • Prioritere, og tilrettelegge for barns lek.
  • Delta aktivt i det pedagogiske utviklingsarbeidet.
  • Kunne arbeide selvstendig og i team.
  • Ha grunnleggende ferdigheter innen bruk av IKT.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Menn oppfordres til å søke.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeid, godt arbeidsmiljø, lønn etter gjeldende avtaler, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

• Hestehaven barnehage, styrer Oddbjørg Skuland, tlf. 382 57 410

Andre spørsmål vedrørende ansettelsesprosess kan rettes til Kari Haaland Wichne ved Oppvekst- og kulturkontoret, telefon 382 54 183.

Annet:

• Tilsetting skjer på kommunale vilkår.
  • Ved tilsetting må det legges fram politiattest.
  • Alle søknader bes sendt elektronisk, kopi av vitnemål og attester tas med til evt. intervju.
  • Det utarbeides offentlig søkerliste.
  • Husk å oppgi Stillingsid. 526
  • Lenke til elektronisk søknadsskjema.

Velkommen som søker!

Søknadsfrist: 4. juni 2017