Ledig stilling som sykepleier, 80 % fast stilling

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

ledig stilling

Fra midten av august er det ledig en fast 80 % stilling som sykepleier i Lindesnes kommune.

For tiden er dette en ren nattevaktstilling med arbeid hver 3. helg. Men stillingen kan bli endret til dag- og kvelds vakter på et senere tidspunkt. Som nattevakt er avdelingsleder ved Solkroken 3 nærmeste leder.

Solkroken 3 er sertifisert som «Livsgledehjem», og har stort fokus på mestring, muligheter og mening for sine brukere. Avdelingen er delt i tre grupper, med totalt 24 brukere. Som nattevakt jobber du ved denne avdelingen, men er også nattevakt for hele kommunen. Det innebærer hjemmetjeneste, korttidsavdeling og skjermet avdeling i tillegg.

Stillingen ønskes besatt av autorisert sykepleier. Vi ønsker personer som er faglig trygge og engasjerte. Du må ha evne til å arbeide strukturert og selvstendig, kunne samarbeide med kollegaer og andre samhandlingspartnere. Personlig egnethet vektlegges. Stillingen må dekkes i sin helhet. Ved intern rekruttering kan andre stillinger bli aktuelle.

Lønns og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende tariffavtale.

Opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til avdelingsleder Une Aas, tlf: 38 25 51 60, evt. resepsjonen ved Omsorgssenteret tlf: 38 25 52 00.

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju. Politiattest påkreves. Du søker på elektronisk søknadsskjema

Stillingsid: 524

Søknadsfrist: 03.06.17