Ledig stilling - Sykepleier ved avdeling for rehabilitering og korttidsopphold, 80 % fast stilling

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

ledig stilling

Avdeling for rehabilitering og korttidsopphold har ledig en fast sykepleierstilling på 80 % fra 1.4.2018.

Stillingen inngår i 2 delt turnus dag/kveld og arbeid hver 3.helg.

Avdelingen byr på spennende og utfordrende oppgaver i forhold til brukere som av ulike årsaker har behov for et institusjonsopphold i en tidsbegrenset periode. Vi er en avdeling med mange dyktige medarbeidere og et høyt faglig nivå. Det er et stort fokus på tverrfaglig samarbeid, bla med fysio/ergo- enheten og med hverdagsrehabiliteringsteamet.

I tillegg til å være autorisert sykepleier ønsker vi oss faglig dyktige medarbeidere, som trives med utfordrende og varierte oppgaver. Du må ha evne til å arbeide strukturert og selvstendig, kunne samarbeide med kolleger og andre samarbeidspartnere, samt bidra til et positivt arbeidsmiljø.

Stillingen lønnes etter gjeldende tariffavtale. Ved intern rekruttering kan annen stilling bli ledig.

Opplysninger om stillingen kan fås ved Anne Simonsen tlf: 38 25 33 10.

Telefon til sentralbord er 38 25 51 00

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Søknaden skrives på elektronisk søknadsskjema, som blir sendt direkte til postmottak i kommunen.

Søknadsfrist: Søndag 25.2.2018

Stillingsid: 553

elektronisk søknadsskjema.

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!