Tilkallingsvikarer i skole, barnehage og kulturskole 2016/2017

Publisert . Sist endret . i kategorien Ledige stillinger

ledig stilling

Skolene og barnehagene våre vil i løpet av høsten og kommende vår ha behov for lærere, førskolelærere, barne- og ungdomsarbeidere og assistenter til kortere og lengre vikariat.

Ønsker du å registrere deg på kommunens vikarliste, ber vi deg gjøre dette elektronisk. Se lenke under. Du må søke på nytt selv om du tidligere har stått oppført på vikarlisten vår. Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Dermed kan du hente opp søknaden din og bruke denne ved en eventuell senere anledning.

Å registrere deg som søker hos oss, vil innebærer at du kan bli kontaktet dersom det oppstår behov for vikar i kortere og lengre perioder. Ta også i tillegg gjerne selv kontakt med den arbeidsplassen du ønsker å arbeide ved.

Dersom du har behov for veiledning vedrørende elektronisk søknadsprosess, ta kontakt med Servicekontoret på tlf: 38 25 51 00.

Til elektronisk søknadsskjema

Søknadsfrist: Fortløpende

Stillingsid: 479

Velkommen som jobbsøker i Lindesnes kommune!