Flom i Audna - situasjonsrapport

Publisert . Sist endret . i kategorien Beredskap

Flom Audna 021017

Det ser ut til at vannstanden i Audna nå har sluttet å stige, men det er fortsatt mye vann, og spesielt i Hestehaven industriområde.

VEIER

Alle bør kjøre varsomt i dag, og ikke ta sjanser dersom det er mye vann i veien.

Når det gjelder utviklingen på fylkeskommunale og statlige veier så følg med på informasjon fra  Statens vegvesen

Status mandag:

• Veien fra Hestehaven til Tjøm er uframkommelig. Den er oversvømt ved Hellekjær

• Veien er uframkommelige fra Vigeland og oppover dalen, på begge sider av elva

• Fv 460 fra Vigeland til Vigmostad er uframkommelig, veien er stengt ved Bustad.

• Fv 402, Faremoveien mellom Vigeland og Foss, og videre mot Audnedal er uframkommelig.  Bro ved Grislelandsvannet som er kollapset.

• Fv. 404, Kårstølveien har vanskelige kjøreforhold. Veien er stengt ved Goksem (på heia ved Ertzeid). Det har vært ras i Skoftelandskleiva, men den er nå åpnet!

Det betyr at det er mulig å kjøre opp Skoftelandkleiva,  ta tverrveien til venstre over til Mersland og kjør ned til Ertzeid. Da er man inne på FV 460.

• Det er mye vann på Fv 460 mot Spangereid, og denne er nå i praksis ufremkommelig for vanlige personbiler

• Alle kommunale veier er nå åpnet igjen.

Gi beskjed på kommunens vakttelefon,  976 86 265, dersom det oppdages problemer på de kommunale vegene.

OMKJØRINGSVEIER

Omkjøringsveien mellom Vigeland og Spangereid er Fardal - Vettestad - Hesteland - Remesvik

VIGMOSTAD BARNEHAGE

• Vigmostad barnehage er åpen med redusert bemanning i dag tirsdag. Ta kontakt med barnehagen dersom du lurer på noe.

OMSORGSTJENESTEN

Omsorgstjenesten har organisert slik at alle brukere får hjelp.

NYTTIGE LENKER