Hopp til her

Nyplass skole - Ledig rektorstilling

Ledig stilling

Lindesnes kommune har ca. 5000 innbyggere og ligger på Norges sydspiss. Kommunen ønsker å være på lag med framtida, ved å fremme trivsel, tilhørighet og god helse for sine innbyggere. Lindesnes kommune vil fra 1.1.2020 bli sammenslått med Mandal og Marnardal kommuner.

REKTORSTILLING

Nyplass skole søker ny rektor. Nyplass skole er barneskolen som ligger sentralt plassert rett ved idrettsanlegget på Vigeland. Skolen har i år 288 elever fordelt på 1-7.trinn. Skolen er en to-parallell-skole med i underkant av 21 elever per klasse i gjennomsnitt. Skolens ledelse består av rektor, avdelingsleder skole og avdelingsleder SFO. I tillegg er det merkantilt ansatt i 80 %. Skolen har et bredt sammensatt personale fordelt på 26 lærere, hvorav 9 er menn.

Felles visjon for arbeidet med barn og ungdom i Lindesnes kommune er: Læring og utvikling i oppveksten for alle barn og unge. I Lindesnes er vi opptatt av at elevene settes i sentrum, og læringsmiljøet preges av kultur for læring gjennom forutsigbarhet, raushet, høy grad av motivasjon, muligheter og mestring. De ansatte i skolen har et positivt syn på elevene, og vi tror at alle kan og vil lære.

Gjennom felles satsingsområder og systematisk arbeid ved den enkelte skole, er hovedmålet vårt økt læringsutbytte og trivsel for hver enkelt elev. Vi søker etter en engasjert, samlende og tydelig rektor som vil være med på å videreutvikle skolen i tråd med fagfornyelsen. Vi ønsker en rektor som har fokus på strategisk og pedagogisk ledelse, og som har god relasjonskompetanse.

Kommunen er i en prosess med kommunesammenslåing og her vil det være mulig å være med å utvikle den nye Lindesnesskolen.

Ønsket tiltredelse: 1.8.2019

Kvalifikasjoner/kompetanser:

• lærerutdannelse på høyskole-/universitetsnivå
  • ønskelig med skolelederutdanning/ledererfaring
  • innsikt i og evne til god økonomistyring
  • forståelse og bruk av informasjonsteknologi som arbeidsverktøy

Vi søker en leder som har:

• fokus på elevenes læring og læringsmiljø
  • gode evner til å oversette pedagogisk teori til praksis, samt lede og gjennomføre utviklingsprosesser
  • gode relasjonsevner, er tillitsskapende og har evne til å stå i krevende situasjoner
  • gode strategiske evner
  • evne til å skape bredde i det ordinære undervisningstilbudet
  • gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig
  • evne til å motivere og inspirere sine medarbeidere

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi kan tilby:

• en flott skole som ligger midt i et flott idretts- og naturmiljø
  • et aktivt og utviklende arbeidsmiljø
  • dyktige kollegaer
  • godt innarbeidet samarbeid mellom skolene i kommunen
  • lønn etter avtale
  • medlemskap i Statens pensjonskasse

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Vitnemål og attester tas med til intervju.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til Lena V. Wilhelmsen,

tlf. 38 25 51 00/913 59 720

For å søke på stillingen ber vi deg om å benytte elektronisk søknadsprosess. Se lenke til søknadsskjema nedenfor. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Elektronisk søknadsskjema

Søknadsfrist: 31.3.2019