Hopp til her

Sykepleier 80 % vikariat

Ledig stilling

Lindesnes kommune har ca. 5000 innbyggere og ligger på Norges sydspiss. Kommunen ønsker å være på lag med framtida, ved å fremme trivsel, tilhørighet og god helse for sine innbyggere. Lindesnes kommune vil fra 1.1.2020 bli sammenslått med Mandal og Marnardal kommuner.

Avdeling for rehabilitering og korttidsopphold har et ledig 80% vikariat for en sykepleier fra 01.05.19 – 01.09.20. Stillingen inngår i korttidsavdelingen. Korttidsavdelingen gir tidsavgrensede opphold i institusjon når ambulerende helsetjenester i hjemmet ikke er tilstrekkelig.

Stillingen inngår i 2 – delt turnus med arbeid dag/kveld og hver 3. helg. Den som blir tilsatt kan starte opp vikariatet, men likevel få sommerbonus for sykepleiere som jobber om sommeren.

ARBEIDSOPPGAVER:

• Medisinsk og faglig oppfølging av brukere på avdelingen
  • Kartlegging av funksjonsnivå og ressurser
  • Opptrening i dagliglivets funksjoner

KVALIFIKASJONSKRAV:

• autorisert sykepleier

Vi søker en som er faglig engasjert og trygg i rollen sin som sykepleier. Du må ha evne til å arbeide strukturert og selvstendig, kunne samarbeide med kollegaer og andre samhandlingspartnere. Personlig egnethet vektlegges.

VI TILBYR:

• Spennende oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø
  • Lønns – og arbeidsvilkår etter gjeldende tariffavtale.

For nærmere informasjon om stillingen, kan følgende kontaktes: Anne Simonsen, daglig leder. Tlf: 947 83 177/ 38 25 33 10

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju. For stillinger i barnehage, skole og helse -og omsorg, må søker legge frem gyldig politiattest.

Søknadsfrist: 3.4.2019

StillingsID: 610

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant

Velkommen som søker!