Hopp til her

Ledige barnehagestillinger i Norges sydligste kommune!

Har du lyst å jobbe hos oss?

Barnehagene er i kontinuerlig utvikling og arbeider metodisk og strukturert i forhold til kommunens satsingsområder:

• Språk og matematikk
  • Lek og danning
  • Voksenrollen

Private og kommunale barnehager har et tett samarbeid, og vi har et stort fokus på å skape et inkluderende barnehagemiljø.

Vi har høye forventninger til deg som skal jobbe hos oss, og vi vet at tiden i barnehagen har en stor påvirkning til barns utvikling og læring senere i livet.

Vi ser etter den som er glødende, skapende og tilstedeværende i sitt arbeid med barna.

Du må være lærevillig og setter leken først.  Du må kunne være reflektert med tanke på å utvikle barnehagen og engen praksis til beste for barna.

Fra 1. august 2019 er følgende fagarbeiderstillinger ledig i Lindesnesbarnehagen:

• 100 % fast stilling i Hestehaven barnehage
  • 100% vikariat i Hestehaven barnehage
  • Det blir sannsynligvis ytterligere fast stilling og vikariat ledig i Hestehaven barnehage
  • Det kan bli ledig stilling i Vigmostad barnehage

Kvalifikasjoner hos deg som ønsker å søke stilling som fagarbeider:

• Fagbrev som barne- og ungdomsarbeider
  • Evnen til å kunne skape en god relasjon til barna og foresatte
  • Må kunne arbeide selvstendig og i team
  • Inneha gode kommunikasjonsferdigheter
  • Har god arbeidskapasitet og evnen til å takle et tidvis hektisk miljø
  • Kunne bidra til å nå barnehagens mål og jobbe strukturert med barnehagens satsinger
  • Være tilstedeværende og deltagende

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeid, godt arbeidsmiljø, lønn etter gjeldende avtaler, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Vitnemål og attester tas med til intervju.

Opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til den enkelte barnehage:

• Oddbjørg Skuland, styrer i Hestehaven barnehage tlf. 38 25 74 10 / 953 35 323
  • Kari Kvinen Kaldheim, styrer i Vigmostad barnehage tlf. 976 93 933

Andre spørsmål vedrørende ansettelsesprosess kan rettes til Kurt Vik ved Oppvekst- og kulturkontoret, telefon 916 90 447.

Eventuelle ansettelser vil bli foretatt fortløpende, frem til og med skolestart.

For å søke på stillingene ber vi deg om å benytte elektronisk søknadsprosess. Se lenke til søknadsskjema til høyre. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker på "send inn".

Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk, det er derfor viktig at søker fyller ut så fullstendig og relevant som mulig. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer. Søkere som blir innkalt til intervju skal ta med attesterte kopier av vitnemål og attester.

Kommunen praktiserer meroffentlighet ved tilsettinger. Det innebærer at søkere må begrunne særskilt hvis en søknad ønskes unntatt offentlighet. Begrunnelsen vil bli vurdert i forhold til reglene i Offentlighetsloven. Hvis det etter kommunes vurdering ikke foreligger en særskilt grunn, vil søknaden bli offentliggjort.

Velkommen som søker!

St.id: 620