Hopp til her

Spar miljø - opprett Digital postkasse

Opprett digital postkasse

Hjelp Lindesnes kommune til å spare penger og miljø. Velg digital postkasse fra e-Boks eller Digipost på Norge.no - velg digital postkasse

Ved å opprette en digital postkasse hos Digipost eller e-Boks- de to leverandørene det offentlige har valgt - bidrar du til å redusere miljøbelastninger og til store innsparinger for det offentlige. Hvert år bruker det offentlige flere hundre millioner kroner bare på porto.

Spørsmål og svar

Dersom du har spørsmål om digital postkasse kan du lese mer på Difi - spørsmål og svar

Se film om hvorfor du bør opprette Digital postkasse:

Digital postkasse

Telefontid: kl. 08-15.00