Hopp til her

HØRING - KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2019-2030

Kommuneplanutvalget har vedtatt å legge ut utkast til kommuneplanens arealdel 2019-2030 for Lindesnes kommune på høring og offentlig ettersyn. Dette er kommunens viktigste plan for hvordan arealene i kommunen skal brukes på lang sikt. Fram til 15. juni kan privatpersoner, organisasjoner, næringsliv og andre som ønsker det komme med innspill og forslag til endringer.

pdfPlanutkast

pdfKonsekvensvurderinger

pdfPlankart

Forslag til plankartet er lagt inn i kommunens kartløsning. Velg Lindesnes, arealplan og zoom inn. Velg kartlag. Velg arealplan. Velg høringsutkast.

Les mer om kommuneplanen her.

Telefontid: kl. 08-15.30

Vakttelefoner