Hopp til her

Kunngjøring om offentlig ettersyn: forslag til områderegulering for E39 Mandal – Lyngdal øst

Planutvalget i Mandal (10.04.19), kommunestyret i Lindesnes (25.04.19) og hovedutvalg for miljø, plan og drift i Lyngdal (10.04.19) har besluttet å legge ut forslag til områderegulering med konsekvensutredning for fremtidig E39 mellom Mandal (Mandalskrysset) og Lyngdal øst (Herdal) til offentlig ettersyn og sendt ut på høring. Gå til www.e39mandal-lyngdal.no for å se alle plandokumentene i saken.

Innspill

Innspill til planforslaget kan sendes via medvirkningsportalen DinE39 https://cityplanneronline.com/sweco_norge/dine39.

I DinE39 er det publisert en 3D-modell hvor det er mulig å få en enkel og god oversikt over viktige elementer i veiprosjektet.

Innspill kan også sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller brev til Sweco Norge AS, postboks 80 Skøyen, 0212 Oslo.

Merk emnefelt med E39ML - Innspill planarbeid.

Frist for innspill til planforslaget er 14.06.19.

Innspill i høringsperioden vil ikke bli besvart enkeltvis. Etter høringsperioden vil innspillene bli sammenstilt og svart ut i et eget merknadsnotat som følge plansaken videre til neste politiske behandling.

Hvis dere ønsker å lese planforslaget på papir, finner dere dette hos:

Tjenestetorget på rådhuset i Mandal, Ytre Sandgate 25a

Servicekontoret på rådhuset i Vigeland, Rådhusveien 9

Servicekontoret på rådhuset i Lyngdal, Prost Birkelands gate 4

Det inviteres til folkemøter og åpen kontordag i forbindelse med offentlig ettersyn på E39 Mandal – Lyngdal øst:

Lyngdal kommune: 21.05.19 - Folkemøte kl. 18-21 i Lyngdal kultursenter

Lindesnes kommune: 22.05.19 - Felles åpen kontordag kl. 10-14 i Vigelandsstua

Mandal kommune: 22.05.19 - Folkemøte kl. 18-21 i Buen kulturhus

NB! Folkemøtene holdes i Lyngdal og Mandal og åpen kontordag i Lindesnes og alle møter er for alle 3 kommuner.

Spørsmål om planforslaget rettes til den kommunen det gjelder eller til Nye Veier v/ Håkon Lohne på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

pdfSærutskrift - 1. gangs behandling i TU og KS

pdfOffentlig_ettersyn_E39.pdf