Hopp til her

Forslag til detaljregulering for Møgedal

Forslag til detaljregulering for:

-           Møgedal 149/3

Teknisk utvalg har (i møte den 19. 6.18) vedtatt å legge ovennevnte forslag til detaljregulering ut til offentlig ettersyn.

Formål:

Hensikten med planen er å detaljregulere til formålene friluftsområde og fritidsbebyggelse, i tråd med vedtatt reguleringsplan for Møgedal gård.

Eksisterende/overordnet planer:

Området omfattes av reguleringsplan for Møgedal gård, vedtatt 19.6.14, og er her avsatt til

«Kombinert formål – Bygge/friluft» – dette med tanke på senere regulering. Her foreligger følgende bestemmelser:

«Området skal brukes til friluftsområde og fritidsbebyggelse. Det skal vedtas detaljregulering før tiltak tillates. I detaljreguleringen skal det spesielt legges vekt på at ny bebyggelse ikke skal fremstå skjemmende og gi uønskede virkninger i landskapet. Bebyggelsens virkning skal særskilt utredes og hensynstas i detaljreguleringsprosessen.»

Det er omtalte detaljregulering for dette området som nå fremmes.

Offentlig ettersyn:

I henhold til Plan og bygningslovens §12-10 er planforslaget utlagt til offentlig ettersyn ved Servicekontoret på rådhuset på Vigeland i tiden:

11.5.19 – 24.6.19.

Eventuelle innspill til planforslaget må være innkommet til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller pr. post; Lindesnes kommune, Teknisk etat, Postboks 183 Vigeland, 4524 Lindesnes, innen 24.6.19.

pdf1SærutskriftDetaljregulieringsplan_for _Møgedal_149/3

pdf2Detaljplan-2019-02-05