Andel vaksinerte og planen fremover

• Over 95 prosent av de over 90 år er vaksinert.
  • I løpet av de to neste ukene vil de fleste over 80 år ha fått tilbud om første dose av vaksinen.

En del av de eldste skal ikke ha vaksine. De er merket med lyseblått i grafen.

I tillegg har vi vaksinert flere hundre av kommunens helsepersonell. Mandag 8. mars vaksinerer vi 120 helsearbeidere i de nye vaksinelokalene på Hald internasjonale skole. Hvis vi får de vaksinedosene vi er forespeilet, kan halvparten av kommunens helsepersonell være vaksinert innen 15. mars.

På legevakten, legesentrene og på sykehjemmet er det nå bare noen få av de ansatte som gjenstår før alle er vaksinert med en eller to doser.

Kapasitet til å håndtere alle over 45 på 4 uker

Kommunens vaksinekontor flytter fra Mikkelsmyrveien på Skinsnes til Hald internasjonale skole i Mandal.

I det nye vaksinekontoret har vi kapasitet til å vaksinere 264 daglig med ett skift ansatte. Hvis vi har to skift, ett på dag og ett på kveld, kan vi vaksinere 504 personer på en dag.  Det blir 2520 i løpet av en fem dagers uke - eller 10.000 på fire uker. Det vil si at alle over 45 år kan bli vaksinert på fire uker.

Det som begrenser oss er leveransen av vaksiner.

Inntil nå er 1487 personer, eller 6,5 prosent av innbyggerne i Lindesnes kommune vaksinert.

Vaksinekontoret flytter til Hald internasjonale skole

Kommunens vaksinekontor flytter fra Mikkelsmyrveien på Skinsnes til Hald internasjonale skole i Mandal.

Adressen er Halseveien 37. Alle som kalles inn til vaksinasjon får vaksinen sin her.

Mer informasjon om vaksinekontoret finner du her.