Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Koronavirus

Her har vi samlet aktuell informasjon om koronavirus, vaksinasjon og tiltak.
Bestill time til vaksinering | Bestill koronatest | Nyhetsoversikt | Alt om korona

Aktuelt

Vaksinering av aldersgruppen 12-15 år

Lindesnes kommune vil vaksinere barn i aldersgruppen 12-15 år på ungdomsskolene fra 22. september til 2. oktober. Det blir en vaksinedag på hver skole hvor vaksinatører fra vaksinekontoret kommer til den enkelte ungdomsskolen. Foresatte og eleven vil få beskjed om tidspunkt for vaksinering fra skolen.

12-åringer som går i 7. klasse vaksineres på kommunens vaksinekontor på Jåbekk industriområde i Mandal.

Vaksinering arm

Samtykke til testing av barn i skolen

Vi oppfordrer de som ennå ikke har levert samtykkeskjema for testing om å gjøre dette nå. Det er tilstrekkelig at kun en foresatt signerer samtykkeskjemaet for testing. Når det gjelder samtykkeskjema for vaksinering (som kommer snart), så må imidlertid begge foresatte signere dersom det er delt foreldreansvar.

Vi gjør oppmerksom på at barn som ikke har levert samtykkeskjema må holde seg hjemme fra skolen og må være i 10 dagers ordinær smittekarantene dersom smitte oppstår i klassen/barnehagen.

test av barn

Vaksinering av aldersgruppen 12-15 år

Regjeringen har besluttet å følge FHI sin anbefaling om vaksinering av aldersgruppen 12-15 år. Lindesnes kommune holder nå på å planlegge hvordan dette skal gjennomføres.

Vaksinering arm

Resultater av skoletesting fredag 3. september

Fredag 3. september har hele Vigeland ungdomsskole, en klasse ved Nyplass barneskole og en klasse ved Mandal videregående skole blitt hurtigtestet. Tre elever ved Vigeland ungdomsskole testet positivt på hurtigtestene – resten negativt. I tillegg har tre elever ved Vigeland ungdomsskole og en elev ved Furulunden barneskole testet positivt på vanlig PCR-test.

Koronavirus og logo[2]