Hvem kan bestille time til koronatest?

Lindesnes kommune tilbyr nå PCR-test kun til de som har rekvisisjon fra lege (dvs. at en lege har rekvirert test etter en medisinskfaglig vurdering) og til de som har behov for en bekreftende PCR-test for å få gyldig koronasertifikat.

PCR-test eller hurtigtest for å få gyldig koronasertifikat i forbindelse med utenlandsreise 500 kroner for både voksne og barn på kommunens teststasjon på Lindesnes legevakt.

Bestill time til testing

Du må bestille time på forhånd. Vennligst oppgi om du ønsker PCR-test eller antigen hurtigtest i kommentarfeltet i bestillingen.

Bestill time her

  • Du vil motta en SMS med bekreftelse og tidspunkt for testing. 
  • Hvis du ikke kan klare å bestille time selv, kan du ringe 46 83 80 68 og få hjelp. Åpningstider er kl. 09:00-11:00 alle hverdager.

Må du avlyse timen?

  • Har du time samme dag må du ringe oss på telefon: 38 27 26 10

Hvor blir testen gjennomført?

Testen blir gjennomført på Lindesnes legevakt. 

Adresse: Halseveien 5, 4517 Mandal

Sjekk svaret selv

Svaret på PCR-testen får man etter 1-2 dager ved å logge seg inn på nettstedet helsenorge.no

Testing i forbindelse med utenlandsreise

Hvis du skal ut og reise må du selv sjekke reglene for landet du skal reise inn i, inkludert regler for koronasertifikat. Du finner mer informasjon på UDI sine nettsider. 

Hvis du har behov for å ta en test i forbindelse med reise, kan du ta testen på smittelegevakten ved Lindesnes legevakt. Testen koster 500 kroner.

  • Du bestiller testen på vanlig måte via vår nettside. Vi tar ikke i mot telefonbestilling ved fritidsreiser.
  • Vi legger ikke ut timer til testing i helgene, og tilbyr derfor ikke tester i forbindelse med reiser i helgene.
  • Det finnes ingen private tilbydere av testing i Lindesnes kommune, men det er mulig å bestille test på enkelte legekontorer i Kristiansand.  

Dokumentasjon på testsvar

Testsvaret finner du i koronasertifikatet ditt, som du finner her. Hvis du ikke kan klare å skrive ut selv, kan vi hjelpe deg på innbyggertorvene i Øyslebø, på Vigeland og i Mandal. Du må møte opp personlig og ha med gyldig legitimasjon. Vi kan ikke skrive ut koronapass på vegne av andre.