Kriseledelsen vil ta en ny vurdering på mandag om når skolen kan åpne igjen. Skolen vil ha digital undervisning på mandag. Vi kommer tilbake med mer informasjon da.

Fire av elevene som nå har testet positivt har vært i karantene siden søndag, da en lærer ved skolen fikk påvist smitte. Det er ingen flere elever i disse klassene som har testet positivt. Den femte eleven tilhører klasse 8b som nå må i 10 dagers karantene. Alle i klasse 8b blir kontaktet fredag og får time til testing.

Alle med symptomer må testes

Kommunen ber alle elever om å følge med på symptomer og teste seg ved de minste symptomer som litt snufsing eller vondt i halsen.

Kommuneoverlege Viggo Lütcherath er bekymret for at flere kan være smittet, men presiserer at mange nå er satt i karantene for å være på den sikre siden og unngå videre smittespredning.

20 nærkontakter

Kommuneoverlegen og koronateamet har drevet smittesporing i hele kveld. De smittede har totalt 20 nærkontakter som også må i karantene og skal testes fredag.

Bestill test

Hvis du har symptomer, ønsker vi å teste deg. Du kan bestille koronatest enkelt via vår digitale timebestilling på nettsiden, eller ved å ringe koronatelefonen på tlf 468 38 068. (Åpen mandag-fredag kl. 09-11 og 12-14)