Sommerlab – en lærerik og morsom sommerskole

Vi ønsker barna velkommen til én uke stappfull av forskeropplevelser de sent vil glemme. På kurset lærer deltakerne om naturvitenskapens spennende verden. De får utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr og bruke kreativiteten til å løse praktiske oppgaver. Årets kursinnhold følger læreplanen og er et godt supplement til skoleundervisningen.  
 

Årets Sommerlab har helt nytt innhold, og tema er “Vår Magiske Planet”. Du finner mer informasjon om Sommerlab www.sommerlab.no

LAST NED INVITASJONEN HER

Smittevern på Sommerlab

Vi følger både lokale og nasjonale retningslinjer for smittevern. Vi tar med oss gode erfaringer og rutiner opparbeidet i 2020 og 2021. Det aller viktigste for oss er å gi barna en skikkelig kul sommeropplevelse hvor de kan eksperimentere, forske og ha det gøy, samtidig som de kommer sunne og friske hjem igjen. 

Spre realfagsglede sammen med oss i Forskerfabrikken

Spre realfagsglede sammen med oss i Forskerfabrikken 
Forskerfabrikken er en sosial entreprenør som jobber for å spre realfagsglede og -forståelse til barn over hele landet. For å klare dette må vi komme i kontakt med så mange barn som mulig. Vi er derfor helt avhengig av drahjelp fra dere og håper at dere vil være med å bidra i år også. 

 

Hvor og når

Furulunden skole uke 26 (27. juni–1. juli)
Påmeldingen åpner 16. februar kl. 09.00
Pris: 3195,-