Slik finner du appen

For å laste ned appen går du inn i Appstore eller Google Play på din mobiltelefon og søker opp Lindesnes kommune, eller du kan trykke deg inn via denne lenken:

For Android

Appen koster ingenting og du kan selv velge innstillinger for varsler.

Viktig informasjonskanal

Kommune-appen er en viktig informasjonskanal i krise- og beredskapssituasjoner. Den er blant annet mye brukt i koronasituasjonen når vi har viktige oppdateringer. Viktige meldinger når alle som har appen installert.

Kategorier

Du velger selv hvilke temaer du ønsker å få pushvarsel (eller varsel) på mobilen om. Du velger hvilke kategorier du vil sette som favoritt første gang du åpner appen, og disse kan endres senere. Når nyheter publiseres, vil du få pushvarsel om det du har valgt som favoritt.

For å redigere favoritter går du inn på «kategorier» nede i midten på det sorte feltet (iphone) eller ved å trykke på menyknappen oppe i venstre hjørne (android). Du får da opp alle kategorier. Klikk inn på en og en kategori og sjekk status. Hvis favoritt-feltet lyser grønt, er kategorien oppført som favoritt og du får pushvarsel.

Kategoriene "Lindesnes kommune informerer" og "Koronasituasjonen" er som favoritt for alle brukere for å sikre at viktig informasjon når fram til deg som innbygger.

Selvbetjening

I selvbetjeningsløsningen får du direkte tilgang til ulike skjemaer og oversikter. Du kan for eksempel søke barnehageplass, bostøtte eller aktivitetsmidler.

På Min Side finner du informasjon om dine fakturaer og dine eiendommer, for å nevne noe.

I tillegg finner du kinoprogram, turforslag, oversikt over aktiviteter, lag og foreninger, prisliste på kommunale tjenester, søppel- og tømmekalender, du kan melde inn feil på vei/gatelys osv. og du kan melde fravær i skole/sfo og barnehage og mye, mye mer.