Hopp til her

Helsefagarbeider, fast 60 % stilling – avdeling for døgnbemannede omsorgsboliger, Solkroken 3.

Lindesnes kommune har ca. 5000 innbyggere og ligger på Norges sydspiss. Kommunen ønsker å være på lag med framtida, ved å fremme trivsel, tilhørighet og god helse for sine innbyggere. Lindesnes kommune vil fra 1.1.2020 bli sammenslått med Mandal og Marnardal kommuner.

Avdeling for døgnbemannede omsorgsboliger, Solkroken 3 er sertifisert som «Livsgledehjem». Vi har med det et stort fokus på mestring, muligheter og meninger for våre beboere. På avdelingen er det 24 beboere, fordelt på tre grupper.

På avdelingen er det for tiden ledig en fast 60 % stilling for helsefagarbeider/omsorgsarbeider/hjelpepleier. Arbeid i todelt turnus dag/kveld og hver 3.helg.

ARBEIDSOPPGAVER I HOVEDTREKK:

• Arbeid etter rutiner, prosedyrer og tiltak
  • Tilrettelegging av stell, måltider og trening
  • Medikamenthåndtering
  • Veiledning av lærlinger og elever

KVALIFIKASJONSKRAV:

• Autorisert helsefagarbeider/omsorgsarbeider/hjelpepleier
  • Ønskelig med erfaring fra lignende arbeid

VI SØKER EN SOM:

• Er faglig engasjert
  • Har gode samarbeidsevner
  • Har evne til å jobbe selvstendig
  • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og har gode datakunnskaper
  • Personlig egnethet vektlegges

VI TILBYR:

• Spennende og variert arbeidshverdag
  • Engasjerte og dyktige kollegaer
  • Lønn etter gjeldende tariffavtale

KONTAKT:

For nærmere informasjon om stillingen, kan følgende kontaktes: daglig leder Linn Løver, tlf: 38 25 52 22/38 25 51 00.

Søknad:

For å søke stilling ber vi deg benytte Elektronisk søknadsskjema

I første omgang ber vi om søknad uten kopi av attester og vitnemål. Disse tas med til et evt. intervju. For stillinger i barnehage, skole og helse-og omsorg, må søker legge frem gyldig politiattest.

Søknadsfrist: 31.3.2019

StillingsID: 612

Vi anbefaler at du registrerer deg som bruker når du søker. Du kan dermed hente frem opplysningene dine ved søknad på stilling ved senere anledning. Skjema fylles ut på skjermen og overføres direkte til kommunens saksbehandler når du trykker "send inn". Deler av den videre saksbehandling skjer elektronisk. Det er derfor viktig at søknaden fylles ut så fullstendig og relevant som mulig. Mail-adressen du oppgir vil bli benyttet som kontaktadresse videre i prosessen. Du får en elektronisk bekreftelse på at søknaden er mottatt samt et eget referansenummer.

Velkommen som søker!

Telefontid: kl. 08-15.30