Skriftstørrelse

Hopp til her

Støtte/fritidskontakter:

I helse og omsorg i Lindesnes kommune er det stadig ledige oppdrag som støtte/fritidskontakter. Dersom du er glad i å være sammen med andre mennesker, kan det å være støtte/fritidskontakter passe for deg!

I et slikt oppdrag skal du hjelpe barn og voksne personer som av ulike årsaker trenger bistand til å delta i kultur- og fritidsaktiviteter, sosiale sammenkomster og samfunnslivet generelt. Omfanget på oppdrag er ofte på mellom 2-4 timer pr/uke.

Arbeidsoppgaver

Støttekontakt er en kommunal tjeneste for personer som trenger hjelp til å få en aktiv fritid eller komme ut av en isolert tilværelse. Støttekontakten kan tilby sosialt samvær og følge til ulike typer fritidsaktiviteter. Innholdet i tjenesten tilpasses ønsker, behov og forutsetninger hos mottaker.

Som støtt/fritidskontakt kan du bidra med positive opplevelser og utvikling, og være en viktig person i et annet menneskes liv. Mange synes oppdraget er givende også for dem selv.

Personlige egenskaper

For å bli støtte/fritidskontakt må du ha fylt 18 år. Du må være stabil, ansvarsbevisst, engasjert og selvstendig. Av hensyn til den som trenger støtte/fritidskontakt, ønsker vi at du kan påta deg oppdraget over en lengre periode, gjerne ett år. Det kreves ingen fagbakgrunn, men det kreves gode ferdigheter på norsk. Det er en fordel om du disponerer bil.

Som støttekontakt blir du pålagt å fremvise politiattest. Det kreves politiattest for personer som skal yte helse- og omsorgstjenester (jfr. Lov om kommunale helse og omsorgstjenester § 5 - 4).

Vi tilbyr

Vi tilbyr oppdragstakere veiledning og oppfølging og de lønnes etter minstelønnstariff for assistent og får månedlig utgiftsdekning.

Ta kontakt

Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt med enhetsleder Karina B. Hommen tlf 95 82 14 15 eller daglig leder Tore Aastrup 38 25 33 22

  • Last updated on .

Postadresse

Lindesnes kommune, postboks 183, 4524 Lindesnes

Besøksadresse

Åpningstider mandag-fredag: kl. 08:00-15:30
Rådhusveien 9, 4520 Lindesnes

Kommunenummer: 1029
Organisasjonsnummer: 964 966 664

Kontakt oss

Telefontid: kl. 08-15.00
Sentralbord: 38 25 51 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me