Hopp til her

Priser og stipend

Søknadsfristen for priser og stipend i Vest-Agder fylkeskommune er noe tidligere i år, pga sammenslåingsprosessen mot ett Agder.

FYLKESKULTURPRISEN 2019

Fylkeskulturprisen deles ut til enkeltpersoner, grupper eller organisasjoner for særlig fortjenstfullt arbeid
innenfor ramma av det utvida kulturbegrepet. Prisvinnerens arbeid bør fortrinnsvis ha regional betydning.

FRIVILLIGHETSPRISEN FOR ARBEID MED BARN OG UNGE

Frivillighetsprisen deles ut til en person, organisasjon eller gruppe, som gjennom aktiviteter og prosjekt viser til
utvikling og resultat i barne- og ungdomsarbeidet i Vest-Agder.
Tildeling av prisene skjer etter forslag fra kommuner, organisasjoner, institusjoner, grupper og enkeltpersoner.

Forslag til kandidater sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 10. september.

KUNSTNER – OG IDRETTSTIPEND

Søk på arbeidsstipend, kunstnerstipend, utvekslingsstipend og idrettsstipend.

Mer informasjon og elektronisk søknadskjema

www.vaf.no - kultur
Søknadsfrist: 10. september.

Informasjon om priser og stipend