Hopp til her

Teknisk forvaltning blir på Vigeland, landbrukskontoret blir i Marnardal

Teknisk forvaltning i Mandal og Marnardal flytter nå inn i rådhuset på Vigeland, slik at teknisk forvaltning i nye Lindesnes samlokaliseres her.

Har du saker som gjelder byggesak, oppmåling, plan og geodata, kan du fremdeles henvende deg på rådhuset på Vigeland.

Landbrukskontoret vil fremdeles holde til i Marnardal.

Du kan fremdeles nå teknisk forvaltning og landbrukskontoret på samme telefonnummer som tidligere.

Fra nyttår får hele kommunen nytt telefonnummer: 38 25 70 00

Teknisk forvaltning samles på Vigeland