Årsak til detaljregulering for området

Formålet med planarbeidet er å legge til rette for næringsutvikling med etablering av nye næringstomter med tilhørende anlegg og infrastruktur i planområdet. Det vil legges til rette for etablering av ulike typer næringsvirksomhet, men primært virksomheter som er rettet mot/drar nytte av synergier til Strømsvika havneanlegg og omliggende transportårer. Det vil derfor vurderes etablering av virksomheter for næring innen transport, logistikk/distribusjon, lager, industri og service som har nytte av plassering nær Strømsvika havneanlegg og dens mulige synergieffekter. Dette gjelder også at virksomheter kan indirekte ha behov eller ønske om å etablere seg i kort avstand til ovennevnte sjørettede virksomheter.

Si din mening - send inn merknader

Planforslaget skal utarbeides av TT Anlegg AS. Deres kontaktperson er Kåre Magnus Grønning. 

Frist for innsending av innspill var 13.02.2022.

Offentlig journal - innsynsløsning
Offentlig journal - innsynsløsning

Innsyn i saken

Du kan via vår innsynsløsning se offentlige dokumenter sendt inn i tilknytning til denne saken: 21/02558.

Hva skjer etter at høringsfristen er gått ut?

Når høringsfristen er over starter arbeidet med å oppsummere merknader. I mange tilfeller må planforslaget endres som følge av disse merknadene. I tiden fram til planen legges fram for ny politisk behandling vil du ikke finne den på våre nettsider.

De som sender inn merknader får ikke svar på sin henvendelse. Alle merknader fra private og offentlige etater blir referert og kommentert som en del av saksframlegget.

Når saken er klar legges den fram for kommunestyret, med forslag om vedtak.