- Kontrakten er stor og viktig for kommunen. Dette blir et samlingspunkt og et sentralt sted for en viktig del av kommunen, og for innbyggere og næringsliv, sier rådmann Kyrre Jordbakke.

Med Buen kulturhus, lekearealer, hotell, restaurant, nytt underjordisk parkeringsanlegg, kontorlokaler og boliger, tar en helt ny bydel mer og mer form på østsiden av Mandalselva.

Plassering

BRG Entreprenør skal bygge kontorbygget i Sandskargata på nedre Malmø. Tomten ligger mellom Kulturfabrikken og lekeplassen ved Buen kulturhus. Bygget skal etter planen stå ferdig første kvartal 2022. NAV Lindesnes planlegger for 60 arbeidsplasser i bygget og skal leie lokalene.

Nytt parkeringsanlegg

Kommunestyret har stilt seg positive til at Mandal parkering AS etablerer parkeringsanlegg under dette bygget og de andre nærliggende tomtene med kapasitet til cirka 250 parkeringsplasser.

Et stort løft

Enhetsleder for NAV Lindesnes, Sissel Wiig, gleder seg til å flytte inn i nye lokaler og mener dette blir et stort løft for byen.

- Vi får mange positive tilbakemeldinger og det er stor entusiasme for bygget. Dette er en grei plassering for brukerne våre, som vi er her for. Det er sentralt plassert i sentrum og det er enkelt å komme til oss både til fots og med bil, sier hun.