Ta kontakt med frivilligsentralen for å bidra eller få hjelp.

Frivilligsentralene i kommunen organiserer tilbud om hjelp med å handle inn mat, hente medisiner på apoteket og har tilbud om telefonvenn. Lindesnes kommune oppfordrer både dere som vil være frivillige og dere som har bruk for hjelp til å kontakte frivilligsentralen nærmest der dere bor.

Det er også en del matbutikker i kommunen hvor man kan ringe og bestille varer. Noen butikker tilbyr å kjøre varene hjem til deg. Ring din nærbutikk for å finne ut hva de kan tilby. Kontakt evt. frivilligsentralen for å få hjelp til å få varene levert på døra.

Lindesnes Frivilligsentral
Telefon: 41 44 15 51
E-post: post@lindesnes.frivilligsentral.no 

Mandal Frivilligsentral
Telefon: 38 26 88 33 eller 90 85 85 65
E-post: post@mandal.frivilligsentral.no 

Marnardal Frivilligsentral
Telefon:  90 56 09 09
E-post: post@marnardal.frivilligsentral.no

Frivillig innsats under vaksineringen

Frivillige utfører viktige oppgaver på det midlertidige vaksinekontoret på Skinsnes, og vil også delta når vi skal til med gruppevaksinering. Aktuelle oppgaver er å ta imot de som skal vaksineres, parkeringsvakt, bistå under observasjon av de vaksinerte og annet arbeid på vaksinasjonsstedet.

Kommunen samarbeider med  Mandal Sanitetsforening avdeling Mandal og Bjelland, Spangereid Helselag og frivilligsentralene i Marnardal, Lindesnes og Mandal. Dersom du ønsker å delta som frivillig kan du kontakte en av frivilligsentralene. 

Bry deg om naboene dine

Det er mange måter å bidra på, uten at du trenger å registrere deg som frivillig.

  1. Vet du om noen som kunne trenge en venn? Ring dem!
  2. Følg med i nabolaget, er det mørkt i et nabohus over tid, ring på og se at alt er ok.
  3. Tilby å kjøpe mat til de eldre i nabolaget, husk du skal ikke ta på noe som kan overføre smitte. Sett varene fra deg på trappen. Gjør opp mellom dere via Vipps eller over nettbank.