Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
17. februar:

Alt om koronasituasjonen i Lindesnes kommune. Information about the coronavirus.

Trenger du noen å snakke med?

Er du pårørende?

Pårørendesenteret.no er et landsdekkende nettsted for alle typer pårørende uansett livssituasjon, alder eller hvor nær de står den de er pårørende for. Her finnes interessant fagstoff, gode tips og råd, informasjon om rettigheter og hjelpetilbud over hele landet. Du kan også lese om andre pårørendes erfaringer i kategorien Min historie.

UngePårørende.no er et nettsted som er laget for (og med) barn som er pårørende. 
Alle som svarer på chat, telefon, SMS og brev er fagpersonell med taushetsplikt og de har plettfri vandelsattest.

Pårørendesenteret - logo

Er du kronisk syk og ønsker å dele Koronaerfaringer med andre?

Koronaviruset preger hverdagen til oss alle sammen. For de som har kroniske sykdommer kan det være ekstra krevende tider. For noen kan det være til god hjelp å utveksle erfaringer med andre i lignende situasjoner. Det finnes en rekke lokale frivillige bruker- og pårørendeorganisasjoner som kan kontaktes.

 

Illustrasjonsbilde Koronaerfaringer for syke

Trenger du en ringevenn?

Kjenner du på at du i disse korona tider har behov for noen å snakke med? Om helt dagligdagse ting? Ta kontakt med Mandal Frivilligsentral så ser vi hva vi får til. Noen av våre frivillige har meldt seg som ringevenn.

Du kan ringe 38 26 88 33 eller 90 85 85 65.

Frivilligsentral - logo

Chattetjeneste for barn og ungdom - SnakkOmPsyken.no

Det er en spesiell tid. Har du bekymringer og tunge tanker om det som skjer rundt oss for tiden? På SnakkOmPsyken.no kan du chatte om koronavirus, konflikter i familien, vansker med skolearbeid, mobbing eller andre ting helt anonymt, med en trygg voksen du kan stole på.

Hjelpetelefon for seksuelt misbrukte

Hjelpetelefonen for seksuelt misbrukte er et døgnåpent, landsdekkende gratis tilbud til seksuelt misbrukte barn og voksne av begge kjønn, samt pårørende til seksuelt misbrukte. Hjelpeapparatet kan også ringe denne telefontjenesten for råd og veiledning. Hjelpetelefonen er døgnåpent alle dager i året.

Tlf. 800 57 000

HFSM

Alarmtelefonen for barn og unge

Alle barn og unge skal ha ett nummer de kan ringe når de opplever vold i hjemmet, er utsatt for overgrep, er redd for tvangsgifte eller opplever andre akutte og vanskelige situasjoner. 

Alarmtelefonen er et tillegg til eksisterende akuttberedskap for barn og unge. 

Logo Alarmtelefonen for barn og unge
1