Valgfag og tilvalgsfag

Blomdalen skole tilbyr en rekke valgfag og tilvalgsfag. 

Tilvalgsfagene er fordypning i matte eller engelsk og spansk, tysk og arbeidslivsfag.  Du må ha det samme faget i tre år.  Dere som begynner i 8. trinn på Blomdalen på høsten, velger tilvalgsfaget dere ønsker allerde på våren i 7. trinn. Det legges ut elektronisk lenke her på hjemmesiden når valget nærmer seg. 

Valgfag velger du hvert år.  Du kan ha det samme valgfaget i tre år, eller du kan ha forskjellig valgfag hvert år.  9. og 10.trinn leverer inn sine ønsker før sommerfeien, i løpet av mai/juni. 8.trinn gjør dette i løpet de aller første ukene på høsten. I år er det uke 34.  Det betyr at dere på 8.trinn begynner på Blomdalen, får litt informasjon om valgfag og velger etter det.

Skolen klarer dessverre ikke å gi alle elever førsteønsket sitt, men i løpet av 3 år, ønsker vi at alle elever har fått førstevalget sitt en gang.  Derfor er det viktig at du kan tenke deg å ha både andre og tredjevalget ditt!  
  
Onsdag 24.august får du informasjon om alle fagene i valgfagtimene, da skal du også levere dine ønsker!  Du gjør det på skolen.  

Hvis du trenger litt mer tid til å tenke deg om, må du senest levere dine ønsker torsdag 25.august kl 1800.   Dette gjør du ved å gå inn på denne lenken: https://forms.office.com/r/LvV5BYfZit

Les om våre tilvalgsfag og valgfag her. PDF document ODT document

bilde valgfag

Publisert | Oppdatert 21. august 2022