Du synes kanskje nettsiden ser litt annerledes ut?

Vi har fått på plass nytt kommunevåpen og ny grafisk design. Nettsiden ser derfor litt annerledes ut, men strukturen er ganske lik som på de forrige nettsidene. Når du åpner nettsiden ser du et søkefelt med teksten "Hva kan vi hjelpe deg med". Her kan du søke etter det du er på jakt etter, eller du kan se i oversikten "Tjenester" rett under søkefeltet.

Etter hvert vil nettsiden få en chatbot hvor du kan spør om det du er på jakt etter døgnet rundt, og få umiddelbar respons. 

Fant du det du lette etter? Vi trenger DIN tilbakemelding

Foreløpig er det en del informasjon som mangler på nettsiden vår. Kanskje synes du også at noe er vanskelig å finne? Nederst på sidene våre finner du en avlang knapp med teksten "Fant du det du lette etter?". Velg "Ja" eller "Nei, og fortell oss hva du synes. Tilbakemeldingene er anonyme og du oppgir ingen kontaktinformasjon. Vi har derfor heller ikke anledning til å svare deg. 

Målet med tilbakemeldingene er å gjøre nettsiden enda bedre - gjøre informasjonen tilgjengelig, slik at du finner det du trenger, når du trenger det, og du som bruker vil få en bedre opplevelse her på nettsiden vår. 

Vi retter derfor en stor takk til alle dere som legger igjen tilbakemeldinger - ros og ris. 

Min side

Nettsiden vil få en Min side-funksjonalitet. Det innebærer at du kan logge på med Bank ID og se din korrespondanse med kommunen, som søknader og svar, fakturaer og eiendomsopplysninger. I starten vil ikke Min side ha alle funksjonalitetene på plass, men siden og funksjonalitetene vil videreutvikles og lanseres etter hvert som de er klare. 

Kommune-App

Lindesnes kommune vil få en app som du kan laste ned på telefonen. Du vil kunne få et push-varsel når kommunen legger ut nyheter eller informasjon som kan være nyttig for deg. Her kan du velge hvilke kategorier du ønsker informasjon om, som for eksempel kultur, skole, barnehage eller teknisk - og du mottar relevant informasjon basert på dine valg. På den måten slipper du å lete etter informasjon, men informasjonen kommer til deg.

I appen vil du også kunne melde fra til kommunen om saker, feil og observasjoner som du ønsker at kommunen skal være oppmerksom på og gjøre noe med. For eksempel manglende gatelys eller hull i veien.