I dag har vært rene drømmedagen på skiskolen. Strålende solskinn, lite vind og økende temperatur stod på menyen. Alt lå til rette for at elevene skulle få en positiv avslutning på skiturdelen av Hovden-oppholdet. 

Turstart onsdag skiskole Vassmyra 2023

Som vanlig hadde elevene valgt nivå på tur selv. Forskjellen fra dagen før var at middels gruppe delte seg to, slik at noen gikk en lengre tur enn andre. Langtur-gruppa gikk over 2 mil i høyt tempo, bl.a. rundt Auversvatn. Middels+-gruppa gikk også rundt Auversvatn, så de gikk nesten like langt som de mest dedikerte skiløperne. Den tredje gruppa gikk rundt 12 kilometer med en god pause midtveis. Alle gruppene hadde for så vidt gode pauser i det fine været, noe som innbød til lek og hygge. Den siste gruppa holdt seg i lavlandet, og flere fikk vist at de har tatt sjumilssteg i forhold til egne skiferdigheter under denne skiskolen. 

Rekke skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Pause skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Pause 2 skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Pause 3 skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Skilek skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Rekke 2 skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Pause 4 skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Landskap skitur skiskole Vassmyra 2023

Pause 5 skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Elev skitur skiskole Vassmyra 2023

Elever skitur onsdag skiskole Vassmyra 2023

Skilandskap Hovden onsdag skiskole Vassmyra 2023

Dagens meny var ekstra populær, i og med at det var Taco til middag. Senere på kvelden fikk gjengen også mulighet til å forsyne seg med nystekte lapper, som noen lærere og elever stod bak. Det var rett i etterkant av kveldens underholdning, der Synne og Kjetil var verter for musikkbingo. Det var høy allsang- og dansemovesfaktor under bingoen, noe som gav god stemning. 

I morgen er planen for de fleste å få prøvd bakken litt før det varslede uværet setter inn. Resten av elevene skal i badeland, før vi alle setter kursen hjem mot Mandal.