Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Lindenes kommune ble tildelt prisen «Årets Lærlingekommune for 2023»

- Det er gjort et utrolig godt stykke arbeid av alle som jobber med lærlinger i kommunen. Det er på grunn av dem at vi vinner denne prisen, sier ordfører Alf Erik Andersen, rådmann Kyrre Jordbakke, lærlingkoordinator Gunn Evy Hageland Børslid og organisasjons- og personalsjef Lena Vigeland Wilhelmsen.

Bilde av to menn og to damer som holder et stort innrammet bilde. De smiler.

Vil du drive sommerskole i Lindesnes? Søk tilskudd fra kommunen!

Lindesnes kommune har kr. 350 000,- som vi kan dele ut til frivillige lag og foreninger og private aktører som vil drive sommerskole for barn og unge. Sommerskolen drives i samarbeid med Lindesnes kommune. 

Søknadsfrist var den 1. mars 2024 kl. 12:00. 

Sommerskole (1)

Vi trenger besøkshjem i Lyngdal

Har du tid og plass til et barn/ ungdom noen helger? Barneverntjenesten har tidvis behov for flere familier som kan være besøkshjem for barn i alderen 0 -18 år. Nå søker vi etter et besøkshjem i Lyngdal. 

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om hva det å være besøkshjem innebærer, og hva som forventes og kreves av dere. 

Superhelter (dame og mann i superheltfrakk. Barn står mellom dem)

Vi forenkler kommunikasjonen mellom skole/barnehage/sfo og foresatte

Lindesnes kommune har tatt i bruk IST Home. IST HOME Skole/Barnehage - er appen hvor du som foresatt, på ett og samme sted, får god oversikt over dine barns tilstedeværelse i skole, barnehage og SFO.

Appen forenkler den daglige kommunikasjonen mellom skole, barnehage, SFO og hjem.

IST Home, illustrasjoner av løsninger i app

Råd til en tryggere skolevei

Det kan være mye trafikk ved skolestart og skoleslutt, og vi har derfor samlet Trygg Trafikk sine råd til en tryggere skolevei. 

trygg skolevei

Over 1000 barn rydder Lindesnes-skjærgården for plast!

Som kanskje eneste kommune i landet har Lindesnes kommunestyre bestemt at alle barnehager og skoler skal ha bærekraftig utvikling og plastproblematikk i naturen på timeplanen – både i teori og praksis. Minst én dag i året skal barna ut og rydde plast i naturen. Denne og neste uke er over 1000 barn med på en enorm ryddeaksjon i skjærgården.

Over 1000 barn og unge plukker plast i naturen disse ukene