Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Voksne- og senioraktiviteter

Seniorturer - høsten 2023

"Seniortur Mandal" har onsdag som fast turdag. Vi møtes ved P-plassen ved Bankebroa i Mandal litt før kl. 10 og drar på ulike turer. Her er det ikke noe medlemskap eller registrering, det er bare å møte opp. 

Skogbunn

Ut i 150 for pensjonister i 2023

Å spise alene er ikke noe særlig. Derfor har vi lagt til rette for at du som pensjonist kan gå ut og spise en hyggelig middag sammen med andre på utvalgte datoer gjennom hele året til 150 kroner. Det blir underholdning hver gang.

Ut i 150 for pensjonister bilde

Mandal historielag - medlemsmøter

Mandal historielag er et aktivt historielag med interesseområde lokalhistorie med tilknytning til mandalsdistriktet. Nye og gamle medlemmer er hjertelig velkomne til våre møter.

Logo Mandal historielag

Marnar Seniordans

Hver mandag  kl. 17.30-19.30 forgår det seniordans på Laudal skole i gymsalen. Alle er  velkommen, og du trenger ikke melde deg på.

Logo - Seniordans Norge

Senioraktiviteter i Mandal - A-larm

A-larm har nylig startet opp et prosjekt for Senioraktiviteter i Mandal. 

Tanken er at vi møtes til sosialt fellesskap for å delta på felles aktiviteter som å gå turer, grille, spille spill, besøke ulike kulturarenaer osv. Kanskje er dette noe for deg som er litt ensom til tider? Kanskje du har lyst til å treffe andre? Og kanskje du kan dele av livserfaringen din?

En glad mann