Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Registrer lag og forening

Hva driver laget eller foreningen din med? Og hvem er kontaktperson? Registrer laget eller foreningen din her og bidra til at kommunen og de som bor her får oversikt.

 

For å sende inn skjemaet trenger vi mobilnummeret ditt. Du vil få SMS med en kode, som du må skrive inn her.
Mobilnummer:
Skriv inn navn på lag eller forening

Velg kategori for ditt lag eller forening ut i fra tema.

Samtykke til visning av kontaktinformasjon*

For at vi kan vise registrert kontaktinformasjon på vår nettside, trenger vi ditt samtykke  til dette. Samtykker du ikke, vil dette ikke bli publisert på nettsiden.

Samtykke - samlet register*

Lindesnes kommune ønsker å legge til rette for at det skal være enkelt for offentlige og frivillige aktører å komme i kontakt med hverandre. Vi ønsker derfor å samle kontaktinformasjonen som legges inn her i et samlet register. En samlet oversikt forenkler mulighetene for at kontaktinformasjon kan deles eksempelvis mellom frivillighetskoordinator, kulturenheten og planavdelingen. Vi trenger ditt samtykke for å legge inn din kontaktinformasjon i et samlet register. Dersom du velger å ikke samtykke, vil din kontaktinformasjon ikke legges inn i et samlet register.

Har laget eller foreningen en nettside? Skriv inn nettadressen
Skriv inn URL til Facebook-side
Beskriv kort om laget eller foreningen

Beskriv type aktiviteter. Hvis aktivitetene dine er av typen "ikke-kommersielle" og rettet mot voksne og familie, vil vi gjerne presentere disse aktivitetene i vår kalender. Du må da melde inn aktiviteten din her (skjemaet åpner seg i nytt vindu). Husk endelig å sende inn informasjon om laget/foreningen din først. 

  • Skjema
  • Tjenestebeskrivelser
  • Dokumenter
  • Lenker

Hva skjer med din registrering av lag/forening?

  1. Ditt henvendelse sendes over til frivillighetskoordinatoren, som vil lese igjennom og kontrollere oppgitt informasjon. 
  2. Er informasjonen godkjent, vil hen registrere ditt lag/forening slik at det er synlig på vår nettside. 
  3. Har du samtykket, vil hen også legge din informasjon i en samlet oversikt som kan deles eksempelvis mellom frivillighetskoordinator, kulturenheten og planavdelingen. 
  4. Denne informasjonen er synlig frem til det aktuelle lag/forening/kontaktperson selv gir tilbakemelding om endring eller sletting. 
Publisert