Marnardal togstasjon

Marnardal stasjon ligger på kilometeren 402,02 fra Oslo. Den ble åpnet i 1943 da Sørlandsbanen ble tatt i bruk fram til Moi.

Togretning:

Kristiansand, Stavanger, Oslo S, Arendal

Sjekk rutetider og kjøp billett

Bestillingsruter og lokalruter i Marnardal

Lokalruter

Dette er busser som går på faste tidspunkter og som ikke kan bestilles. Lokalrutene er ikke tilrettelagt for funksjonshemmede.

Sjekk rutetider og kjøp billett


Bestillingsruter

Hvordan bruke bestille?

Ordningen baserer seg på at de aktuelle rutene forhåndsbestilles på telefon mellom kl. 08:00– 22:00, og senest 2 timer før ønsket avreise. Aktuelle telefonnummer finner du i lenken under.

Når går bussen?

Bussen vil gå dersom en eller flere personer har bestilt på forhånd. Starttid og startsted for hver enkelt rute vil variere ut fra bestillingene som kommer inn. ·

Hva koster det? 

Du betaler vanlig busstakst for bestillingsrutene. Mot et pristillegg på kr 20, kan det innenfor 5 km fra kjøretraseen avtales henting og bringing. 
Du behøver ikke å bruke TT-kort når du skal reise med disse avgangene. 

Sjekk rutetider og finn telefonnummer

Taxus i Mandal

Taxus er bybussen som kjører i sentrumsnære boligområder i Mandal. Taxus kjører på dagtid og frakter deg fra boligområdene til bysentrum. Er du rask, kan du også returnere på den samme billetten du reiste inn til byen med, så lenge du gjør siste påstigning innen 90 minutter første påstigning.

Taxus Mandal.pdf